Pácolás-passziválásAz eljárás célja, hogy távolítsa el az összes szennyeződést a rozsdamentes acél felületéről, és fenntartsa a tiszta, fémes felületet. Csak ilyen tisztán fémes felületeken, alakítható ki a védő, passzív réteg.

Az elszíneződések, melyek a nem passzív rétegen keletkeznek, a korrózió kialakulásának potenciális célpontjai. A pácolás kémiai folyamatának végeredménye  az összes szennyeződés eltávolítása, és a tiszta fémes felület.
A fenti, tisztítási folyamat létrejöhet szóró és merítő eljárással. Módunkban áll mindkét eljárás alkalmazása, amennyiben erre megrendelést kapunk.

Passziválás: Az eljárás során egy védőréteget, úgynevezett passzív film képződik. Lényegtelen, hogy ez a (napokban). Passziválás csak tiszta, fémes felületeken végezhető. Ez azt jelenti, hogy e folyamatot meg kell előzze egy pácolás, ami tiszta felületet eredményez, melyen kialakítható immár a passziv filmréteg (Cr2O3).

Pácolási vegyszerek veszélyes anyagok a hulladékgazdálkodásnak megfelelően, az előírások szigorú betrtásával kezeljük őket!

 
szórópácolt tojásfertőtlrnítő
szórópácolt tojásfertőtlrnítő
pad
pad
konzolok
konzolok
késztermék
késztermék
 
Elektropolír és Fémmegmunkáló Kft.    |   2363 Felsőpakony, Hrsz: 013/31.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu